Ester Marklund, 18, Hortlax: ”Jag älskar Gossip girl för att det innehåller så mycket drama så att det räcker och blir över. Det är så underhållande att kolla på andra människors problem.”

Oskar Sundström, 18, Piteå: ”How I met your mother, det är svårt att beskriva varför. Det är väldigt roligt men samtidigt känslosamt. Den var kanske lite lång men jag tycker fortfarande om den.”

Anil Layegh, 16, Afghanistan: ”Jag tycker verkligen om Johan Falk, just för att den ger tips om livet och de är lätta att följa”.

Artikelbild

Olivia Hamsch, 17, Piteå: ”Det är svårt att välja men jag tycker om 112 på liv och död eftersom jag går ju vård och de hjälper människor och räddar liv. Det är mycket vård inblandat men också polis och brandkåren.”

Lennart, 2000, månen: ”Jag älskar verkligen Modern Family, det roligaste jag någonsin sett. Som du ser har jag tappat ett par tänder och det är för att jag har skrattat så mycket. Den är bra för att den ger lite nostalgi och påminner mig om min familj som jag hade för längesen”. OBS: Åsikterna som återges i Lennarts svar är högst spekulativa.