.

Emilia Lidman, Norrfjärden, 18 år:”Ja, ibland faktiskt. Jag pantar för att få pengarna, också för att det är bra för jorden men mest för att man får pengar av det.”

Artikelbild

Ellen Henriksson, Älvsbyn, 19 år: ”Jag jag brukar panta typ en gång i månaden. Det gör jag för att det är viktigt för miljön, för att få mer pengar och för att jag ska kunna hålla det städat i lägenheten. Om jag aldrig hade pantat hade jag typ badat i flaskor. Det vore bra om fler började panta, eftersom det är bra för miljön.”

Ellen Henriksson, Älvsbyn, 19 år:”Jag jag brukar panta typ en gång i månaden. Det gör jag för att det är viktigt för miljön, för att få mer pengar och för att jag ska kunna hålla det städat i lägenheten. Om jag aldrig hade pantat hade jag typ badat i flaskor. Det vore bra om fler började panta, eftersom det är bra för miljön.”

Jesper Holmström, Norrfjärden, 17 år:”Ja, jag pantar och brukar behålla pengarna själv. Att panta är viktigt för en hållbar utveckling.”

Artikelbild

Jesper Holmström, Norrfjärden, 17 år: ”Ja, jag pantar och brukar behålla pengarna själv. Att panta är viktigt för en hållbar utveckling.”

Elin Kemi, Öjebyn, 16 år:”Ja, jag sparar först ihop flaskor och pantar någon gång i månaden. Panta är inte det viktigaste i världen, men jag är ganska miljöinriktad så det känns bra.”

Artikelbild

Elin Kemi, Öjebyn, 16 år: ”Ja, jag sparar först ihop flaskor och pantar någon gång i månaden. Panta är inte det viktigaste i världen, men jag är ganska miljöinriktad så det känns bra.”

Madelene Grahn, Öjebyn, 19 år:”Nja, men det är bra att det går runt och man får ju själv något tillbaka på det, som pengar. Fler borde nog panta.”

Artikelbild

Madelene Grahn, Öjebyn, 19 år: ”Nja, men det är bra att det går runt och man får ju själv något tillbaka på det, som pengar. Fler borde nog panta.”

Hasan Alhamsho, Öjebyn, 17 år:”Nej, jag brukar aldrig panta men min lillebror gör det. Det är viktigt för miljön, men man orkar inte.”

Artikelbild

Hasan Alhamsho, Öjebyn, 17 år: ”Nej, jag brukar aldrig panta men min lillebror gör det. Det är viktigt för miljön, men man orkar inte.”

Jonas Ghebru, Piteå, 16 år:”Ja! Min anledning till att panta är för att jag får pengar. Hade jag haft mer pengar hade jag inte pantat.”