DRAGET.

Wibax och Piteå Hockey levererade under helgen och Luleå Hockey gånger två i kombination med Skellefteå mot Örebro föll också ut till över fem gånger i odds under veckan. Man ska aldrig överge ett vinnande lag eller recept heter det ju. Detta till trots lämnar jag lokalproducerat och väljer gourmetfotboll i toppligorna ute i Europa istället. På menyn står exempelvis Milan-Inter 2,48- 2,83

Barcelona-Atlético Madrid 1,62- 5,00 och Manchester C-Chelsea 1,57- 5,60. Milanoderbyt är inte toppnummrens toppnummer i Italien längre, men en match mellan ett formstarkt Milan och ett Inter som vann senast blir en fajt. Milan tog en imponerande skalp mot Roma borta (2–0). Tippas!

Artikelbild

| TIEL. Lionel Messi och Barcelona kan ta ett jättekliv mot La Liga-titeln om de vinner mot Atlético Madrid hemma.

Barcelona- Atlético är matchen där La Liga antingen spetsas till eller avgörs. Jag tror att den avgörs, men fem gånger på en toppelva som Atléticos lockar. Madridlaget har såväl vunnit ligan som slagit ut Barca från Champions League på Camp Nou.

Manchester City förnedrade Arsenal i ligacupfinalen i söndags och några dagar senare var det dags igen. Och detta på Arsenals egen "turf". 3–0 efter en styv halvtimme. Luckorna på läktarplats på Emirates gapade för övrigt tomma på de nedre raderna. Emirates som sägs vara en av de svåraste ställena att fixa biljetter till. Nåväl, City har haft ett tufft program på slutet men orkar nog tända till när Chelsea står på programmet. Trippeln på ettorna Milan, Man City, Barcelona ger 6,30 om de sitter!

Wibax fixade allsvenska kontraktet i söndags. När laget tar emot Täby i Norrmalmia är det "gamla" oddssättningen som gäller. Låga 1,47 bjuds på Wibaxettan.

Apropå favoriter vill nog Luleå/MSSK revanschera sig snabbt efter 0-5 mot Modo, torsdag kväll. 1,20 är oddset för dem som tror att tjejerna knyter fickan och kommer igen snabbt mot Brynäs borta. Stor länsfavorit är också Kalix bandy hemma i det allsvenska kvalet mot Nässjö (1,20-6,50).

I SHL-hockeyn jagar Luleå tredje raka segern när Malmö kommer på besök. Luleå har slag på en direktplats till kvartsfinalen och 2,22 på ettan kan abolut prövas. Malmötvåan taxeras till 2,70. Andra intressanta slag i SHL-hockeyn är Brynäs- Skellefteå (2,30-2,55) och back to back-matchen mellan Rögle- Karlskrona (1,74-3,75). Full pott där är Karlskronas enda chans att slippa kvalspel framöver.

Allsvenska finalen kommer med stor sannolikhet att spelas mellan Leksand och Timrå. En försmak av den fajten serveras redan i helgen (2,00-2,90). AIK kan fortfarande hota Leksand, men chansen är minimal. AIK möter ett skadedrabbat Björklöven borta (2,35-2,45). Senast lagen möttes i Umeå punkterades matchen snabbt med fyra snabba Löven-mål. I den allsvenska botten möts två av Piteå Hockeys tidigare kvalmotståndare Troja- Tingsryd (2,10-2,75).

Min helgtrippel blir Barcelona, Man City och AIK. 6,23 i odds om den sitter!