– Självklart vill vi bidra. Vi tillhör alla den så kallade hockeyfamiljen och när någonting allvarligt händer hjälps vi åt i olika avseenden, säger dubble världsmästaren och tidigare NHL-proffset Michael Nylander.

I en match mellan Leksand och Almtuna den 26 december 2018 föll Leksandsspelaren Tobias Forsberg så illa att han skadade nacken och blev förlamad från bröstkorgen och nedåt. Hans olycka har engagerat hela Hockeysverige.

En som väljer att hjälpa Tobias Forsberg är förre dubble världsmästaren och tidigare NHL-proffset Michael Nylander som tillsammans med sina NHL-spelande söner William och Alexander bidrar med pengar till Tobias Forsbergs stiftelse.

Artikelbild

| Michael Nylander samlade sina klienter i agenturen Playmaker 92 för en camp på is i Upplands Väsby. Där var även Leif R Carlsson med och tränade.

– Våra klienter i min agentur Playmaker hade samlats för en camp i Upplands Väsby. Då frågade förre elitspelaren Leif R Carlsson om han fick träna med oss några träningar på is inför en välgörenhetsmatch för Tobias i Piteå den 28 juli. När jag fick höra om detta ville vi förstås också bidra. Tyvärr fick vi kännedom om matchen för sent för att hinna delta, men självklart är vi med stöttar insamlingen och Tobias Forsberg, berättar Michael.