Många reagerar och undrar på vilket sätt man ska kunna införa ett förbud mot detta vedertagna samhällsfenomen. Men egentligen spelar inte hur genomförandet ska ske så stor roll. Det viktigaste är faktiskt att, som parti som gör anspråk på regeringsmakten, visa att man har visioner.

Vi är också väldigt många som känner att detta verkligen är på tiden. Varför det däremot ska ske just enbart i Stockholms förorter och inte i hela landet är lite av en gåta, i och med Moderaternas nya paroll “Lika för alla”.

“Vi vet om att det här är ett stort problem i utsatta områden”, säger Tomas Tobé (M) och menar att det behövs i områden där förekomsten av dessa individer existerar. Men Tobé har väldigt lite erfarenhet av hur det är att vara tjej och försöka klä sig i moralpolisernas Sverige. Dessa individer existerar i alla delar av samhället och är helt enkelt ett problem över hela landet.

Förslaget innebär bland annat att kartlägga moralpoliser i offentliga miljöer. Den riktiga polisen ska ha rätt att säga åt någon som har ett “otrygghetsskapande beteende” och tvinga moralpolisen bort från platsen. Om Moderaterna justerar så att förslaget blir lika för alla, då har vi verkligen decenniets bästa förslag framför oss.

Att tjejer själva bestämmer över sina kroppar och hur de ska klä sig är oftare en utopi än en sanning. Det finns allt för många gloende gubbar på stan, äldre släktingar med andra modepreferenser, samt chefer och rektorer med uppenbart för lite att göra på jobbet. Alla dessa får vakta sin tunga om Moderaterna tar över regeringsmakten i höst.

Äntligen ska det bli förbjudet att säga “Oj ska du på fest eller?” till tjejer som bär mycket smink.

Äntligen ska det bli förbjudet att säga “Oj vad du ser sliten ut” till tjejer som inte bär smink alls.

Äntligen ska det bli förbjudet att skicka hem tjejer från skolan för att de bär för korta shorts.

Äntligen ska det bli förbjudet att rycka en tjej i slöjan eller håret.

Äntligen ska det bli förbjudet att håna tjejen som klär sig pojkaktigt.

Äntligen ska det bli förbjudet att klaga den lite större tjejen som ändå bär magtröja.

Äntligen ska det bli förbjudet att klaga på burkinin.

Äntligen ska det bli förbjudet att klaga på tangan.

Äntligen ska det bli förbjudet att visa missnöje mot de som väljer att inte ha bh.

Äntligen ska det bli förbjudet att högljutt kommentera synliga bh-band.

Äntligen ska det bli förbjudet att kalla tjejer som inte visar hud för pryda.

Äntligen ska det bli förbjudet att kalla tjejer som visar mycket hud för hora.

Moderata samlingspartiet går i bräschen för kvinnokamp. Äntligen ska ingen komma undan med att kommentera när någon kvinna klär sig “fel”. Alla dessa moralpoliser som konsekvent tar sig sådana friheter ska ställas inför rätta i Moderaternas Sverige. För det ska väl vara lika för alla, eller hur?