INSÄNDAREN

Efter att ha sett en annons att Jill Johnsson skulle uppträda på Havsbadet beslöt vi oss för att åka dit.

Vi köpte en biljett och fick då veta att några stolar eller numrerade platser inte fanns. De rekommenderade att ta med egna stolar. Vi gjorde så och åkte till Havsbadet en timme före Jills uppträdande, satte stolarna framför scenen och fick en perfekt plats, det insåg alla andra som kom med stolar också.

Allt var frid och fröjd tills dess att Jill kom in på scenen. Då exploderade allt, folk kom från intilliggande öltält och ställde sig framför alla vi som satt i våra stolar.

Arrangören gjorde verkligen en miss som inte hade några vakter som påpekade detta, att de skulle stå bakom alla sittande.

Vi med stolar försökte byta plats för att kunna sitta, men efter 45 minuter blev vi less.

Efter att ha betalt en dyr inträdesbiljett ville vi inte sitta och se folk i ryggen, så vi åkte hem mycket besvikna över en misslyckad kväll.

Besökare

.

SVAR DIREKT

Jag börjar med att beklaga er upplevelse under konserten och konstaterar att det skett ett missförstånd.

Om ni hade kontaktade oss på plats så hade vi försökt tillmötesgå erat önskemål direkt efter bästa förmåga. Jag var på plats i entrén under hela spelningen och uppfattade aldrig detta som ett problem, vi var tillmötesgående med att ta man fick ta med sig sina egna stolar.

Den största andelen med stolar placerade sig till höger och vänster om publikhavet. De hade bra sikt till scenen från dessa platser även om vi förstås inte kan garantera en viss plats med en viss sikt på dessa arrangemang på stranden.

Konserten var avsedd för majoriteten stående publik frånsett en upphöjd sittsektion till funktionshindrade. Sannolikt hade sikten varit bättre en längre bit bort från scenen och den stående publiken, jag hade själv god sikt från lite avstånd.

Ida Åhman

hotellchef Pite havsbad