Det glädjer mig alltid när någon läser vad jag skrivit. Det är ju därför jag skriver.

Men JGR jag måste erkänna att det är svårt att förstå ditt resonemang, svårt att begripa hur du kan jämföra mina påpekanden om att Lööf bedriver samma hatfyllda resonemang som de mindre begåvade skribenter vars åsikter och ordval hon förkastar.

Du påstår, utan att på minsta sätt belägga ditt påstående, att facebookhatet mot Lööf är producerat av folk tillhörande SD och du påstår även att vissa skriverier är resultat att ledande SD-ares penna.

Artikelbild

Detta JGR är en mycket grov anklagelse som mycket väl kan bli föremål för krav på bevisning.

Själv har jag blivit kallad för både nazist, facsist och till och med sadist av människor som skrivit svar på mina insändare. Detta utan att någon, allraminst JGR, har reagerat över språkbruket.

Jag deltar inte själv i de så kallade sociala medierna av den enkla anledningen att jag inte tycker att de är särskilt ”sociala” utan ofta, alltför ofta, används av mindre nogräknade personer för att dessa ska få möjlighet att få ur sig sitt missnöje.

Skriver jag något, i likhet med mina insändare om Annie Lööf, så påpekar jag brister i hennes politik och uppträdande, brister där hon använder samma sätt att på ett föraktfullt sätt tala om andra partiers åsikter.

Åsikter som hon inte bemöter utan slår ifrån sig som just värdelöst hat.

Nej JGR, både du och Annie Lööf bör nog lära er att ett parti med cirka 7 procents stöd av väljarkåren inte blir mer trovärdigt för att man gapar och skriker ut sitt hat mot de som tillhör partier som är betydligt större och som ökar i varje opinionsmätning. Björklunds resultat (om det nu kan kallas resultat) visar väl på att hatet mot oss SD-are inte gynnar den politiska debatten eller någon av dess företrädare.

Jag ser gärna fram mot fler åsikter från dig både på min hemsida ”ordetarmitt.se” och här på insändarsidan, men snälla JGR bete dig på ett hederligt sätt och läs gärna vad jag skrivit innan du pådyvlar mig åsikter jag inte har.