Inblick Jag har ett angenämt problem just nu, det strömmar nämligen in material till Åsiktssidorna för tillfället. Mycket handlar förstås om det stundande EU-valet som rycker allt närmare, men lokala kommunala beslut och andra angelägenheter har också bjudit in till debatt.

Ett sånt exempel från veckan som gått är rökförbudet i Piteå och nedläggningen av Fluxen i Älvsbyn, samt – icke att förglömma då det engagerar många – införandet av 30-gräns i hela samhället.

Mängden insändare och debattartiklar gör dock att allt inte kommer in, i alla fall inte direkt som kanske varit fallet tidigare.

Den replik från Ann-Christine Esberg som publiceras här intill har till exempel blivit liggande ett tag, dels på grund av att texten var i längsta laget, dels då andra angelägna bidrag pockat på uppmärksamhet. Vidare finns fler insändare på rök- och sänkt hastighet-temat som kommer framöver.

Men de kommer!

Och låt nu inte det här avskräcka dig från att skicka in material. Fortsätt tycka till, i stort och i smått. Allt är välkommet.

Och Trevlig helg, alla!