TUMMEN UPP

# # ... för Mia Lidman, som så kärleksfullt funnits vid sin vän Madeleine Björkheds sida under hennes sv¨ra sjukdomstid. Smekt hennes kind och hand och pratat med henne. I nöden prövas vännen. En sann vän. Betydelsefullt för oss som stod henne nära.

Ingrid med familj

# # ... för Stefan och Emelie som jag mötte lördagmorgon efter Furunäsvägen . En full sopsäck med plast,snusdosor och annat skräp hade dom plockar ihop. En stor eloge till så fina ungdomar som värnar om vår miljö.

"Tanten med hunden"

# # ... till Marianne Johansson på barnmorskemottagningen i Piteå. Jag är så glad och tacksam för allt du gjort för mig under min graviditet och sjukdom. Du är en riktig pärla.

Dina

# # ... till Gunilla Johansson, Ronny Selin, Kerstin och Roger Sandberg, Anneli Qvarnström, Alexandra och Magnus Norén, Maria och John Engström. Jag hade inte klarat mig utan er och er hjälp efter min mans bortgång. Ni är världens bästa grannar och vänner.

Solveig

# # ... och ett stort tack till den/de som hittat och lämnat in min börs, som jag tappat på Lions loppmarknad den 4 maj. Jag fick tillbaka den, än finns det ärliga människor. Kramar.

"Slarvmajan" Eina

# # ... för den reparatör från PiteEnergi som fixade vårt internethaveri på Anders-Pärsagatan i Norrfjärden den 9 maj. Du var lugn, trevlig och informativ.

Stig Söderberg

# # ... för alla trevliga människor som ger sig tillkänna när de märker att jag ser för dåligt för att kunna upptäcka och känna igen dem på litet avstånd!

Harriet Bergqvist

TUMMEN NER

... för räddningstjänsten som kapar av en vägbom på Kalmavägen, då det går att kapa av hänglåset. Var finns förståndet?

EY