Tummen upp för mycket i veckan

Insändare2019-10-18 15:13
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

TUMMEN UPP

... och en famn rosor till ungdomsmottagningen! Vilket fantastiskt arbete ni gör för ungdomarna, professionellt bemötande och feedback. Tack för att ni finns! 

Orolig mamma
 

... till den duktiga, trevliga och glada "personalkedjan" som jag fick träffa när jag genomgick min knäoperation 7-8 oktober på ortopedkliniken avdelning 7 B i Piteå. Tala om ett "löpande band" som fungerar väl. Stort tack till alla, ingen nämnd ingen glömd!

Marianne Hedlund 

... till Pite/Älvsby orkesterförening, Janne Schaffer, Anette Järnelöv för en magisk lördagskväll i Älvsbyn. 

Tacksamma PRO-are
 

... till all personal på ambulansen, akuten, IVA och avdelning 3 B på Piteå Sjukhus för fantastisk vård och bra bemötande. Vill även skicka en eloge till köket på Piteå Sjukhus som varje dag levererar väldigt god och vällagad mat till patienterna.

Gun Hedman med familj

... för Kurt och Marianne Bergman som alltid ställer upp då vi behöver hjälp. 

Kjell och Gun

... till bostadsföretaget på Durrnäs för snabb handläggning och bra service då jag önskade nya golv i min lägenhet.

MLI

... för Piteåborna! Sällan har jag träffat och mött så trevliga människor. För det mesta ett leende och ett hej på mina dagliga promenader.

Hon norrifrån

... för PT:s lördagskryss, riktigt svårt och något att bita i. 

Ch1

.. för en toppenmusikupplevelse i Blåsmark Byagård 3/10. Ett stort tack till Patrik Engberg, Gunnar Nordlund, Kalle Hedenström, Lennart Wiklund samt "trummisen" mm Anders (?) Så  duktiga musiker! Ett stort tack även till arrangören som bjöd på surströmming. 

Vi som njöt