# ... för det fina reportaget om ”hästkrafter i skogsarbetet”. Bra att man kan avverka skog på detta miljövänliga sätt och att det uppmärksammas. Mycket fina bilder till reportaget!

”AE”

# ... för de nya stjärnplattorna Walk of fame som tilldelades Hanna Öberg och Erik Westberg i år! Det är verkligen roligt att Piteå har uppmärksammat alla duktiga människor som finns representerade med namn längs Storgatan, något vi Pitebor kan vara stolta över!

”N.N”

# ... för Anja, Erik, Anders och Tomas Morén i Högsböle! Ett stort tack för er stora generositet och omtänksamhet. Med kort varsel gav ni en möjlighet till återhämtning. Det blev en fantastisk sommar! Tänk om alla elöverkänsliga fick en möjlighet att möta sådana underbara personer som ni är. Då skulle vi också få en chans till ett bra liv. Önskar er allt gott i världen!

Tine och Ville

# ... och tusen, tusen tack och många varma julkramar till kören Blå toner och den fantastiska och inspirerande körledaren Anette Jernelöf. Att få köra tillsammans med er gör livet så mycket svängigare och härligare.

Nykomlingarna Cissi, Erika och Sofia

# ... till alla frivilliga och gästerna på Samvaron Öjebyn. Ingen nämnd och ingen glömd. Alltid lika roligt komma på jobbet varje morgon. Utan mina frivilliga skulle vi inte kunna ha den verksamhet som bedrivs. Ni är guld värda. Önskar er alla en riktigt God Jul o Gott Nytt År. Kram till er alla.

Monica

# ... till dig som hittade min telefon vid busshållplatsen i Hortlax. Tusen tack.

Victor

# ... för Anja och Erik Morén och hans svärfar Kristian Andersson i sommarparadiset Högsböle! Tack för många trevliga pratstunder och glada leenden som förgyllde dagarna. Önskar er många goda och glada dagar!

Tine och Ville

# ... och ett stort tack till ABF Arvidsjaur för trevlig samvaro på julfesten för studieledare och kulturarbetare. Trevligt med olika berättelser och luciatåget från Ripans förskola.

Föreningen HjärtLung Arvidsjaur

TUMMEN NER

# ... för akutmottagningen i Piteå. Har två gånger tvingats dit då mitt barn gjort sig ordentligt illa. Trots hysteriskt skrikande barn har ingen kommit för att göra en bedömning. Informationen säger att de tar emot patienter efter prioritering av skada men hur är det möjligt då de inte besöker väntrummet för att utvärdera skadeläget? Dock ett bra bemötande då vi fick träffa vårdpersonalen.

Frustrerad mamma

# ... för hyresvärden som i julklapp till sina trogna hyresgäster gav en skrattretande mössa med sin firmalogga. Vilka bortkastade pengar! Tips till nästa år, skicka pengarna till nåt behjärtansvärt i stället för att, som i år, kasta dom i sjön. God jul.

Trogna hyresgäster

# ... för Arvidsjaur kommuns snöröjning efter Järnvägsgatans gång och cykelväg.

Motionären

# ... för Piteå kommun, Gatuavdelningen, för indraget vägunderhåll (plogning ) av Rövelbrovägen cirka 500–600 meter mellan Bertil Dahlberg och Lagunkurvan.

S-E-R

# ... för Arvidsjaur kommuns dåliga snöröjning av Hälsans stig!

Vardagsmotionär