TUMMEN UPP

# # ... till dig som stannade och hjälpte mig loss med bilen när jag hade kört fast på Svartuddsvägen, just vid påfart till Timmerleden. Ett stort tack för att du tog dig tid att hjälpa till. Det uppskattades verkligen!

Julia

# #... ja, "hela handen" till tidningsbudet som servar oss i Västra Jävrebodarna. Den 18/3 när plogkarmen vid E4 var för hög, då tog du en promenad på 150 meter enkel väg för att dela ut två tidningar, det är service av första klass. Respekt för sånt.

Lars Nyström

# # ... för Josefine i den vita firmabilen som drog upp mig från snökarmen då jag kört fast

Hon som blev snöblind

# # … för vår granne Tapio på Ankarskatavägen som är så snäll och skottar åt oss. Du är guld värd!

Familjen på andra sidan vägen

# # ...för den unge mannen Andreas som plogar Brandgatan i Älvsbyn. Han behärskar verkligen sitt yrke.

Tacksam

# # ... till entrepenören som sköter skottningen av P-platser, busshållplatser med mera efter E4 vid Jävrebodarna. Efter telefonsamtal om att sikten var minimal när man skulle köra ut på E4 tog det bara ett par timmar så var det åtgärdat.

Lars Nyström

# # ... och ett stort tack till vår hustomte och allt i allo Börje Sandberg, som hjälper oss med snöskottning och som alltid är redo med en hjälpande hand.

Grannarna Aina och Roland, Lena, Britt-Marie och Aina.

# # ... till Ola och Maja Öbergs fond som tänkte på vår förening och gav oss ett stipendium. Det värmde!

Älvsby Parasport

# # ... för postbud och tidningsbud på Hyndgrundsvägen.

KM

TUMMEN NER

# # ... för Backgård, vars girighet inte verkar ha några gränser. Även en fara när ett populistiskt inkompetent parti fått sån makt att flera avdelningar på Sunderbyn tvingats stänga.

Det får vara nog!

# # ... för Kenneth Backgård som slösar med våra skattemedel! Tänk att flyga till Umeå! Det fungerade ju med bussen för Anders Öberg (S), både billigare och miljövänligare!

Arg skattebetalare