TUMMEN UPP

* ... upp för de A-traktorförare som kör åt sidan på Munksundsvägen, så att vi andra kan komma förbi på ett säkert sätt och det slipper bli en lång kö. En morgon körde jag förbi tre bilar som höll av föredömligt. 

VW

* ... och ett stort tack till den renhållningsarbetare som på ett smidigt och effektivt sätt hjälpte oss att byta ut sopkärlen som var så illa medfarna sedan tidigare, en stor tummen upp för dig! 

Höglandsnäsbo

* ... för den underbara personalen på Trädgårdens äldrecentra. Tack för god omvårdnad.

Rum 27

* ... till fantastiska Ulf Berglund och Jonny Eriksson som hjälper mig med snöskottningen i vinter.

Maj M

* ... för kära Katarina Lundberg, som jag haft "delad vårdnad" om älskade svenska lapphunden Exor med. Nu är Exor i hundhimlen och Katarina kommer hit och tröstar mej. Kramar!

Birgitta Andersson

* ... till  fantastiska Gunnel Öhman. När man är trött på livet, när vänner sviker, när man känner sig värdelös, när man tappar hoppet och är beredd på att gräva sin egen grav så räcker det med att tänka på dig, då slänger jag spaden och slutar gräva, och fortsätter kämpa!  Tack för att du är du. Kramar.

Ida 

* ... till grabbarna på elbutiken på Storgatan för fin service och bemötande! 

Pensionär med besvär 

* ... till personalen vid folktandvården Piteå sjukhus, för ert fina bemötande och er yrkesskicklighet.

Helnöjd kund

* ... för alla fantastiska skoterförare, både ideellt engagerade i skoterklubben och privatpersoner, som "håller upp" så fina spår överallt så att vi hundägare och andra som gillar att promenera tar oss ut i skogen. Tack! 

Hundägare