Tummen upp för en massa saker

Insändare2019-11-29 09:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

TUMMEN UPP

* ... och stort tack till dig som hittade och lämnade in mina glasögon på väg till Tobbe trollkarl-showen på Nolia i lördags. Och stort tack till er som såg mig leta efter något och berättade att de var hittade och inlämnade. En stor kram till er!

Josefina

 * ... för vår chaufför Staffan Ölund som körde oss till Haparanda.

SPF:s resenärer i Älvsbyn

* ... för personalen på möbelföretaget på Backen. Här får man bra hjälp och ett trevligt bemötande.

Annelie Norman

* ... för personalen på Piteå sjukhus på avdelning 3A. Ni är helt fantastiska, guld värda! Vilket jobb ni gör! 

Anhöriga 

* ... för Piteåpoliserna, speciellt till Viktoria som i lördags hjälpte oss att komma in i polishuset för att städa då vårat kort inte fungerade. 

Lördagsjobbarna

* ... till dig som lämnade in kontanterna till banken jag inte lyckades få ut ur bankomaten. Jag trodde maskinen var trasig och gick därifrån innan pengarna matades ut. Den var tydligen väldigt långsam den dagen. Tack!

Anita

* ... för alla som har arbetat ideellt med att bygga scenen på hembygdsområdet i Blåsmark. Tummen upp även till alla som har servat med fika och mat till byggarna. 

Bybo

* ... för Piteå lasarettskök! Ni lagar så underbart god mat och därför så vill jag ge er alla som arbetar i köket beröm för att manten alltid är god och fräsch. Ni gör ett kanonjobb.

Patient

* ...för alla som jobbar inom hemtjänsten på Zonområdet i stan. Ni är alltid glada och trevliga och ni gör ett jättebra arbete. Tack!

"Kund"

* ... för Pia Johansson-Lindmark, konstnär som inspirerar oss alla på Knutpunkten. Från tacksamma cirkeldeltagare, som alltid har trevligt.

Vi

* ... för Diana, Karin och alla frivilliga på Samvaron för alla trevliga sammankomster. Ni sätter guldkant på tillvaron för alla besökare. Tack så mycket!

R-M G
 

TUMMEN NER

* ... till Tidningstjänst. Hinner inte längre få morgontidningen innan jag går till jobbet, jag lämnar bostaden 06.50. Tidigare så har den kommit vid 05.30, men sedan i höstas har det varit bedrövligt.

Nilsbrogatan 3