Insändare Vill inte tro att signaturen Kirdra medvetet missuppfattat min insändare där jag skrev om att till exempel hundratals av våra mest kända skådespelare, artister, författare, idrottsstjärnor och så vidare med Kjell Bergqvist och Fotbollslandslaget i spetsen bildat ”rösta på vad som helst men aldrig SD”.

Menar inte alls att man ska låta kändisar sätta agendan men om man nu gillar att titta på exempelvis Solsidan, Hyséns, Tommy Körberg, Champions League och så vidare så kanske man någon gång också kan kolla vad just dessa tycker och har gemensamt, jo att totalt förkasta SD:s politik som djupt rasisisk.

Sedan vet ni väl att som SD-are ska ni bojkotta en mängd bolag som tagit ställning mot just rasism, exempelvis Åhléns, Scandic, Aftonbladet, ICA, El-Giganten, Folkets Hus, Polarbröd med flera. Egentligen otroligt att ett riksdagsparti uppmanar till bojkott av enskilda företag!!

Sedan har vi ju A-C Esberg som inte går att missförstå när hon nu skriver ett långt inlägg om ”hämnden” i Sri Lanka och bara i en kort mening nämner terrordåden i Nya Zeeland. De sistnämnda försvarades och till och med hyllades, som jag skrivit tidigare, på SD:s officiella sida och även på Jimmie Åkessons privata (plus hos mängder av lokala SD-avdelningar)

Säger inte att partiet eller JÅ står bakom detta men hos alla andra hade en person som skrivit så omedelbart blivit blockerad och inlägget tagits bort, jämför med hur Marcus Oscarsson från TV4 agerar, eller för den delen andra partier och/eller deras ledare.

JÅ var dessutom den ende partiledare som inte tog offentligt avstånd från terrordåden i NZ, han är även den ende partiledare som inte tagit avstånd från nazistmarscherna runt landet den 1/5.

Nu kommer ju JÅ till Piteå och då vore det kul om han nån gång kunde svara på frågor som han inte fått läsa i förväg och sen valt vilka han vill besvara. (Ni vet väl att söker man på ”jag vet inte” på Google eller YouTube så kommer JÅ upp)

Man kan ju fråga hur det är med planen att avskaffa alla andra partier, att stänga alla tidningar, TV- och radiokanaler som inte ”gör rätt”, att byta ut landets alla polischefer och så vidare.

Hur har de tänkt göra med att slänga ut alla som kommit till Sverige från och med 70-talet, vad tror de kommer att fungera då?

Varför har SD som enda parti mängder av nazister i sina led, vissa blir faktiskt uteslutna men när allt lugnat sig så är samma personer tillbaka i exempelvis fullmäktige?

Varför har SD i särklass flest dömda brottslingar som politiker, särklassigt flest politiska vildar och tomma stolar (men arvoden lyfter de), särklassigt minst lagda förslag och/eller budgetar?

Ni pensionärer kan ju fråga varför SD tre gånger röstat emot sänkt skatt för er, varför de sänkt skatten för löntagare och åter ökat klyftan i skatt mellan dessa grupper, varför de lovade sänka skatten för alla med låga inkomster men ”glömde” berätta att det inte avsåg pensionärer?

Varför har SD röstat nej till arbetsmiljöarbete, nej till nollvision mot dödsolyckor på jobbet, nej till höjd A-kassa (men för att ta bort avdragsrätten), nej till pengar till landets kvinnojourer?

Du kan helt enkelt inte rösta på SD av annat än två anledningar. Ett: du har inte läst/förstått SD:s partiprogram eller kollat vad de gjort/inte gjort i valda församlingar. Två: du är en girig rasist som hatar människor som inte är som du och du vill bara gynna dig själv.