INSÄNDARE Med anledning av: Äldreomsorgen, tältmötet och Piteå IF.

Till den ”oduglige vikarien” i omsorgen, kom tillbaks, just du behövs här, som Lena Boijs skrev i sin replik den 15 aug. Du är helt perfekt för jobbet och kan hjälpa en del av den ordinarie personalen att se vad som kan förändras till det bättre.

Tältet med stort T är på väg till stan. Sebastian Stakset vill ge Pite hopp, samtidigt som Brith Fäldt hoppar av! kanske var det ett misstag, ibland kan det vara bra att se hur andra ser på kristenheten med mera och om man varit på tältmötet har man mer kött på benen, kanske blir det intressant och roligt att få sjunga lite lovsång.

Sebastian Stakset verkar vara en varm och glad kille. Jag vet att han inte alltid varit det. Men utan att jag känner honom personligen så får jag en positiv känsla för den grabben och när jag ser videon (fina bilder från Israel/Jordanien )och lyssnar till ”Jag vill ge dig allt”, då lyfter jag. Hallelulja till ”hen” som omvänt honom. I belive in you Sebbe Staxx.

Madelen, jag tror på dig också, du är min kvinnliga Zlatan. För många år sedan jobbade jag på skolan ute i Sjulnäs, om jag inte minns fel, våren 2002, Sveriges herrlandslag gick till åttondelsfinal i VM. Ibrahimović fick alldeles för lite speltid tyckte jag, till min stora förvåning, för jag såg ju att han hade stor talang, han var mer än mogen att visa vad han gick för, MEN tydligen tyckte” fotbollsexperterna” annorlunda, för han satt fortfarande mesta tiden på bänken vid den tiden. Ja, ja vi vet ju alla hur det gick sen.

Tillbaka till Madelen Janogy, (som också fick för lite speltid i sommarens VM ), jag såg ditt dröm-inhopp mot Chile, du slog till med ett drömmål på tilläggstid, du drogs mot motståndarnas mål, det fanns inget som kunde hindra dig, du hade bestämt dig. Jag blev hänförd, jag visste då att ni skulle gå långt i turneringen, riktigt långt, just i detta ögonblick ville/drömde jag om en guldmedalj, jag såg ju att ni hade något stort på gång.

Spelbolagen vinner som alla vet nästan jämt, men denna gång fick jag för mig att jag skulle ”stjäla” lite pengar av dom, närmare bestämt 41 000 kronor, så jag spelade 1 000 kronor på Sverige som vinnare till 42 gånger pengarna, (oddset sjönk naturligtvis ju längre turneringen gick), det gick inte hela vägen denna gång, men Bronset var en fantastisk prestation ... men visst hade det varit härligt med ett Guld.

Janogy och PIF, lycka till mot Bröndby i september, jag tror på er.

”Abraham”