Piteå-Tidningen uppmanade oss häromdagen att skriva fler insändare och då använda vårt riktiga namn.

Nu vågar jag faktiskt inte riktigt göra det eftersom jag ska kritisera SD och vet vad som kommer att hända.

Senast i dag (20/11) står det ju på ledarsidan hur det funkar och tro mig, jag har fått mer än min beskärda del av hat och hot så fort jag offentligt vågat kritisera SD.

Tänkte då inte ens ta upp deras rasism, nazistiska rötter, kriminella riksdagsledamöter utan helt enkelt fråga om någon fattar vad dom håller på med här lokalt?

Först var det ett himla liv i Luleå där det kuppades hit och dit, folk avgick, anklagades för det ena och det andra samt att de ifjol lämnade in en budget som exempelvis innebar att de skulle satsa på cykelvägar på den skånska landsbygden!

De hade helt enkelt inte idats skriva en egen utan plankat rakt av från kollegor i en Skånekommun. (Finns exempel där man velat dra tunnelbanan i Stockholm fram till Åre i Jämtland, där man tyckt att handikapparkeringar borde flyttas längst bort från butikerna då ”de jäkla krymplingarna ändå ska åka i rullstol”!!!!)

Från Region Norrbotten så läser vi var och varannan dag att Robert Håkansson är boss, att han inte är det, att han nu minsann är det igen för det var ett felaktigt beslut förra gången och nu att han återigen blivit bortröstad.

Ska väl överklagas någon fler gång, samtidigt som SD i Piteå ska ha ett möte för att bestämma si och så om vem som bestämmer. Kanske det blir Magnus Häggblad, rikskänd för sina djupt rasistiska kommentarer i KF.

Anders Nordin ylar en del över missade bidrag, SD får minsann bidrag – våra skattepengar – men skickar olagligt en del till moderpartiet och resten lär väl förbrukas på att bestämma vem som bestämmer.

Kan tillägga att SD har i särklass flest avhoppare, politiska vildar samt frånvarande i riksdag, landsting och kommuner, ja faktiskt klart mer än alla övriga partier tillsammans.

Men arvoden, bidrag och så vidare, det ska de ha, fast allt är väl ändå invandrarnas fel...?