Sanningen kan se väldigt olika ut

Insändare2019-10-17 11:53
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

REPLIK

 Till er ”Andra medarbetare” vill jag rikta ett grattis, som får uppleva ett gott chefskap. Det är inte alla förunnat.

Jag är också medarbetare, men tillhör den ” specifika mottagning som har problem” och delar inte er uppfattning. Mina nära kollegor har blivit utsatta. Jag vet också att annan personal aldrig stött på patrull med chefen. Tvärtom kan vissa uppleva att de ”blivit lämnade i fred” eller att de knappt sett till denne person. 

Det jag känner att jag måste protestera mot är hur du/ni med självklarhet kan påstå att detta aldrig ägt rum? Att påstå att det som har blivit uttryckt är förtal eller felaktiga uppgifter bara för att ni inte drabbats?  Om du/ni inte funnits på nära håll i den ”specifika mottagningen”, och inte följt oss de senaste åren, hur vet ni var sanningen finns?  Eller finns det flera sanningar? En sanning där ni, i den position ni befinner er, kanske blir vänligt bemötta, och en annan sanning som vi upplever? 

Jag upplever att av någon oförklarlig anledning så har fokus, och missnöjet, riktats mot denna ”specifika mottagning”.  Varför kan man bara spekulera i och jag väljer därför att inte fördjupa mina tankar i detta forum.  Den som kränker kommer aldrig att erkänna. Kommer alltid att hitta skäl för att legitimera sitt agerande. Är det därför du inte tror att det förekommer? Att du har trott på att en hel arbetsgrupp hittar på? 

När du möter oss kanske vi ler, för att i stället där vi känner oss trygga uttrycka våra känslor och tankar om vad som sker.  Det är bra att du är nöjd, men kom ihåg att sanningen kan se olika ut.