Jag tycker att metoo-rörelsen har agerat både som domare och bödel och utan att ha gått igenom någon laglig rättegång då de dömde personerna. De som utpekats har inte kunnat försvara sig, utan de blev dömda helt utan bevis och rättegång. Ibland från en påstått händelse från 70-80-talet.

Det besynnerliga är att få svenskar ens reagerat på det. Senast någonting liknande hände i Sverige var då häxor brändes på bål. Då reagerade man och tyckte att det var fel. Metoo-rörelsen är så stark så att rörelsen kör över svensk lag utan att ens Sveriges samlade rättsväsende reagerar.

En kvinna kan idag avsätta vilken man som helst från vilken maktposition som helst. Hon kan anklaga vilken man som helst och inom en timme så har han förlorat allt.

Bevis behövs inte, det räcker med att hon bara säger att hon blivit utsatt på något sätt. Då är loppet kört för den anklagade för tid och evighet. Den anklagade kommer aldrig någonsin att få återupprättelse, hur oskyldig han än är.

.

"Nu gäller bara skvaller och antydningar"

.

Jag anser att vi män som jobbar inom kvinnodominerade yrken har fått vår vardag förstörd. Vågar vi ens le och säga god morgon till en kvinnlig kollega? Det kan ju tolkas helt fel. Idag då metoo-rörelsen har makt så kan de göra i princip vad de vill, och då spelar det ingen roll ifall oskyldiga råkar illa ut. När metoo-rörelsen dömer då är utgången alltid en fällande dom.

Jag tror att metoo-rörelsen kommer att ödelägga många oskyldigas liv för alltid. Och jag anser att demokratin och rättsväsendet är satt ur spel. Domstolarna kan stängas och advokaterna kan gå hem. De behövs inte. Nu gäller bara skvaller och antydningar.

Har jag rätt i min manliga åsikt om metoo-rörelsen? Vad säger män respektive kvinnor om min syn på saken?

Vad tycker du? Håller du med? Skriv din replik här!

”Jag söker nytt jobb”