Det är torsdag, jag går i solen på väg tillbaka till tidningen efter en lunch på stan.

Jag ser en hundbajs på gatan och passerar. Sedan kom jag att tänkte jag på en insändare jag nyss fick, och att det dessutom samma dag ramlade in en "tummen ner" om just hundbajs, speciellt den sorten som får ligga kvar på gatan.

Citatet löd: "... Piteå – det är hit man kommer om man vill trampa i hundskit!" /Hundägare

Artikelbild

| Citatet: "... Piteå – det är hit man kommer om man vill trampa i hundskit!" /Hundägare resulterade i en bajsbild till lördagens papperstidning.

Efter ämnen om trafiken är nog hundägares oförmåga att plocka upp efter sig en riktig favorit att tycka till om på insändarplats.

Tänker på insändarna och går tillbaka till bajskorven för att ta en bild.

När jag hukar mig ner möter jag en äldre dam som tittar lite konstigt på mig. I ögonblicket känner jag mig inte så glamorös när jag riktar min mobiltelefon mot bajshögen. Just denna korv var ingen bildskön variant. Men den får duga ändå. I lördagens papperstidning kan ni se bilden i tryck.

Många insändare blir bättre med en bild. Har du egna bilder till det du skriver om, skicka med dem. Samma gäller dig som debatterar på debatten. Skicka med en porträttbild eller ramla in på tidningen så tar jag en ny på dig.

Trevlig helg.

Sanna Eriksson

redaktör, insändare och debatt