# ... för alla vänliga människor som matar småfåglarna och rådjuren som har det svårt vintertid. Det är en empatisk och god handling som förtjänar all respekt. Och så är det ju så mysigt med litet fågelliv inpå knutarna, även mitt i stan där vänliga människor matar fåglarna både vid hyreshusen och längs strandpromenaden i Södra hamn. God jul på er!

Aina

# ... och en vacker julhälsning i form av en julros vill jag sända till Assistans- och vårdföretaget jag är kund hos. Med ett varmt tack för deras storslaga insatser som givit mig ett rikt och värdigt liv trots mina funktionshinder. God Jul och Gott nytt år önskas dessa välgörare och änglar som finns i min tillvaro.

Tommy Eriksson, Luleå

# ... och tusen tack till Ronnie Eriksson ock skicklig gitarrist Leo. Ni uppträdde på Samvaron Piteå den 11/12 .Mycket skratt och applåder, förlängde livet på oss!

Ulla 85 år m fl

# ... för elever och lärare på Rönnskolan som bjöd på en julfest med dansuppvisning och fika, som vanligt rakt igenom en trevlig tillställning. God Jul och Gott Nytt År till alla!

Tacksamma föräldrar

# ... för Trafikskolan / Susie i Arvidsjaur för information om trafiksäkerheten. Vi hade många frågor om trafikmiljön och fick svar. Tack för trevlig samvaro.

Föreningen HjärtLung Arvidsjaur

# ... och tack till alla som gjort öppna träffpunkten så trivsam. Ingen nämnd och ingen glömd. Tack för i höst och vi ses igen efter jul.

Anna Mona Birgitta

# ... för familjerna Söderberg och Degerman, som ordnar trevliga aktiviteter som marknad julmys med mera vid Jävre kvarn. God Jul!

Jävrebo

# ... och ett stort tack till alla underbara människor inom hemtjänsten, Djupviken Södra som har varit ovärderliga för oss när min make/vår far Hasse varit sjuk. Varmt tack och kramar från oss!

Kristina med familj

# ... för Carin Skoog och alla sångare som medverkade vid Kustkyrkans julkonsert.

Årlig beökare

# ... och ett stort fång rosor till distriktssköterska Marianne som så väl tagit hand om min make under hans sjukdom.

Kristina

# ... till både Lions barnfond och Majblomman för den hjälp som Ni bidrar med till utsatta barnfamiljer. Julen är en mycket tuff tid för många men tack vare de gåvor som dessa fantastiska verksamheter sprider så ser vi de positiva effekterna. Vi förmedlar även ett stort tack från alla barnfamiljer som ni hjälper.

Personligt Ombud Piteå