Nu skall man inte gå till personangrepp eller prata skit om sina politiska meningsmotståndare dit jag räknar det Socialdemokratiska arbetarpartiet.

Om nu Socialdemokraterna i vanlig ordning skulle vinna valet i Älvsbyns kommun nu i höst så innebär det normalt sett att vårt nästa kommunalråd heter Tomas Egmark.

.

Med anledning av: Artikeln ”Han kan bli nästa kommunalråd”

.

Tomas säger i en intervju i Piteå-Tidningen att han tycker att det kul. spännande och skrämmande att anta utmaningen. Han säger vidare att han tycker att det har varit nöjsamt att spela andrafiolen efter det avgående kommunalrådet Helena Öhlund och att han hade tänkt att få fortsätta att spela andra fiolen en mandatperiod till och sedan sluta eftersom han hade hoppats att Helena skulle fortsätta en period till.

Men om man nu inte vill spela första fiolen varför ställer man då upp kan man ju fråga sig, det går ju faktiskt att säga nej tack.

Men nu vet vi ju inte vad som kommer att hända det kanske blir så att sossarna tappar makten och härligheten i kommunen eller så kan ju någon på den socialdemokratiska listan få fler kryss än Tomas och då kanske istället blir vårt nästa kommunalråd.

Undertecknad som numera tillhör de glada folkpensionärernas skara har fått förfråga om att börja om med politik men vänligt och bestämt tackat nej. Resonemanget har ju då gått ut på att nu när du är pensionär då har man all tid i världen och kan syssla med politik på heltid.

Så Thomas det är mycket enkelt om du inte vill spela första fiolen så kan du ju vänligt men bestämt tacka nej.