Klubbenborna samt Pitebor, kirunabor och gällivarebor vill inte att det ska byggas för husvagnar på den lilla strandremsan med naketbadet.

Flera barnfamiljer med flera som inte vill trängas på Pite havsbads strand besöker denna lugna plats. Området är kantat av möjligheter till motion både vandring, joggning och cykelturer.

Nej, Kristoffer Lundström. Vi pitebor tillåter inte dig att exploatera denna sköna strandremsa för mammonbegäret.

Artikelbild

PITEÅ-TIDNINGEN, 9 april.

Det finns många som vill använda nudistbadet men som störs av tittare som tycker om att se nakna människor. En lösning kan vara att inhägna nudistbadet så de badande får vara ifred.

Hoppas verkligen att våra kommunalråd inte säljer denna del och förstöra för oss pitebor, äldre människor och barnfamiljer, som vill ha en lugn plats att rekreera sig på och som inte vill bada bland hundratals människor.

Till dig Kristoffer Lundström: Du får nöja dig med de områden som du redan har. Du får hitta på något annat som drar in pengar till havsbadet. Mycket fordrar mer är ett sant ordspråk.

Till Helena Stenberg och Anders Lundkvist: Låt ändå piteborna med flera få ha kvar denna bit av strand för lugn och kreation.

M Lundman