2010 så röstades Sverigedemokraterna in i Riksdagen och det mest komiska jag någonsin hört yttrades, ”det är odemokratiskt att inte samarbeta med oss”.

2018 så säger man att ”det är odemokratiskt att säga emot oss”, jag önskar att detta vore en dröm som man kunde vakna upp ifrån men det hyckleri som Sverigedemokrater lever i är bortom kapaciteten av drömmar.

Låt mig nu säga någonting som många Sverigedemokrater och andra i detta land har svårt att förstå, yttrandefrihet går båda vägarna. Du säger det du tycker men kom inte sen och gråt när människor säger emot.

Du kan inte sitta och tycka synd om dig själv när andra människor använder samma rättigheter som du säger är så viktiga att försvara.

Detta hyckleri sprutar så mycket från Sverigedemokraters munnar att vi skulle kunnat rädda alla skogar från bränder denna sommar.

Jimmie Åkesson och Sverigedemokraternas taktik är inte annorlunda från något annat extremt högerparti, offerkoftan har alltid varit hos dom och kommer alltid vara hos dom.

Det Sverigedemokrater älskar mer än någonting annat är att känna sig förföljda och utpekade för att de är Sverigedemokrater.

Denna drömvärld är lika overklig som hela deras politiska ideologi, en drömvärld som bara existerar i deras huvud.

Jag kan se det framför mig, Sverigedemokrater som gungar fram och tillbaka på mentalsjukhuset, ”det är invandrarnas fel det är invandrarnas fel”.