Favoritfrukost med proteinpudding

Nästa helg är det första advent (!) och redan den här helgen kan man inviga känslan med en klassisk gammeldags julmarknad vid kyrkstaden i Öjebyn. För den som vill leka i köket är det roligt med kaneliga smaker.

Vaniljplättar med proteinpudding med smak av lussekatt.

Vaniljplättar med proteinpudding med smak av lussekatt.

Foto: Mari Gustafsson

Tips2016-11-19 06:00

Bästa helgfrukosten just nu:

Mixa ihop ett ägg, 100 gram keso, lite fiberhusk, pepparkakskrydda och 15 gram vaniljproteinpulver samt 1 tesked bakpulver. Blanda i lite frysta lingon och lite flingsalt.

Stek i smör och hacka upp "plättarna" under stekning så att de blir "scramblade". Stek i cirka fem minuter.

Servera med kesella, en klick proteinpudding (förslagsvis Propuds Lussekatt), några lingon och pudra över kanel.

Vips har du rätta stämningen på din frukosttallrik.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om