Gyllene Tiders avskedsturné pågår för fullt och rekordet på 12 000 förköp har redan uppnåtts. I lördags när de spelade i Skövde och Linköping uppmärksammades att 30-40 biljetter som köpts via externa återförsäljare visade sig vara oanvändbara då de var utfärdade som barnbiljetter men sålts till pris som vuxenbiljett.

– I dagsläget har vi ingen aning om hur många som kan vara drabbade inför konserten hos oss den 24 juli men vi hoppas och tror att det inte är många, säger Ida Åhman, hotellchef vid Pite havsbad i ett pressmeddelande.

– Vi rekommenderar alla som inte har köpt biljetter direkt via vår hemsida eller Nortic att dubbelkolla sina biljetter så att det står att det är en vuxenbiljett och inte en barnbiljett. Om det finns oklarheter eller frågor hjälper vi gärna till så gott vi kan, säger Kristofer Lundström, vd på Pite Havsbad Group.

Artikelbild

| " I dagsläget vet vi inte hur många som är drabbade", säger Ida Åhman, hotellchef på Pite havsbad. (Arkivbild)

Den officiella biljettförsäljningen för Gyllene Tiders konsert på Pite havsbad slår som PT berättat alla tidigare rekord för en konsert i Norrbotten. Det finns mindre än 1 000 förköpsbiljetter kvar och ett begränsat antal biljetterkommer säljas på plats.

För att säkra sin plats rekommenderar vi förköp och då direkt via vår hemsida eller vår officiella biljettleverantör Nortic för att undgå falska biljetter, säger Ida Åhman.