Det är fredagskväll och stjärnorna glimmar ovanför Djupvikskyrkan.
Framför porten flammar marschaller och eld i vedkorgar. I några marknadsstånd finns hemmagjort julgodis och små presenter att handla.
Överskottet går till ett projekt i Kongo, där föräldralösa barn får utbildning och matpaket.
Inne i kyrkan ställer Lina Vikberg, Lina Tjernlund och Johanna Berggren i ordning det sista inför kvällens kafé.
Det är drygt ett år sedan de startade Café Tre.
- Vi hade alla en dröm om att driva ett kafé och det här blev ett bra sätt att testa. Vi tyckte att det passade att vara i församlingens lokaler, särskilt efter att de har renoverats, säger Johanna Berggren.
Möta nya människor
Kaféet är öppet den första fredagen varje månad.
- Tanken var att skapa en mötesplats för alla människor i alla åldrar på kvällstid. Många av besökarna är från församlingen, men det sprider ringar på vattnet och de tar i sin tur med sig andra. Det känns jättekul att människor dröjer sig kvar och umgås, för vår tanke är också att man ska kunna möta nya människor här, säger Lina Vikberg.
Studenter spelar
På scenen spelar olika konstellationer från Musikhögskolan mjuka julsånger och på ett vackert dekorerat bord finns mängder av hembakade godsaker.
Pepparkaksstänger, pannacotta med vit choklad, saffransbullar och lingonrulle.
Invid kassan finns muggar och servetter, lika prickiga som tjejernas förkläden.
Julteet står framme, likaså året runt-favoriten knäckäppelpaj med vaniljglass.
- Vi vill att det ska vara fint för ögat också, vår gemensamma nämnare är att vi tycker om att fixa och göra fint och som mammaledig är det kul att komma ifrån vardagen och få utlopp för sin kreativitet, säger Lina Vikberg.
- Gensvaret har varit jättebra och det känns fint att se glädjen hos människor som träffas här. Det känns som om vår tanke har gått fram, säger Lina Tjernlund.
Denna kväll är det också premiär för försäljningen av Café Tres receptbok.
I den har man samlat utvalda favoriter från det gångna året.
Namnet är självklart.
"Med en smak av himlen."