Enligt initiala uppgifter har två bilar kolliderat med en person i varje fordon. Räddningstjänsten är på plats tillsammans med en ambulans. Skadeläget är i nuläget oklart.

Uppdatering klockan 16.08

Det handlar enligt räddningstjänsten troligen om att en av bilarna missat högerregeln i sin framfart då den ena bilen krockade rakt in i den andra bilens vänstra sida. Föraren i den påkörda bilen ska ha fått en smäll i huvudet som slog in i stolpen på bilen och blivit chockad av händelsen.

Artikelbild

| En bil krockade rakt in i den andres vänstersida. Ett ganska solklart fall av missad högerregel enligt räddningstjänsten som här kör undan den påkörda kvinnans bil.

– Det är ändå otroligt att det smäller så lite som det gör som folk kör här. Det är tur att de som bor längre bort efter Klockarvägen är äldre personer som smyger fram, säger en närboende.

Domarstigen går från väg 94 och är numer närmaste vägen till Folkhögskolan om man kommer från Korsträskhållet. Tidigare har Folkhögskolans besökare kört efter Nygrensvägen, antingen från Taxi eller där den slutar nära Västermalm. Men den stängdes av mot Västermalm av kommunen

– Det har blivit som en motorled sen kommunen stängde infarten till Nygrensvägen. Varenda person som ska till Folkhögskolan kör här istället. Domarstigen var från början egentligen en cykelväg, säger den närboende.

Uppdatering klockan 22.30

Polisen har hållit förhör med förarna. En av förarna hade inte iakttagit väjningsplikt och en ordningsbot utfärdades.