.
För cirka fyra personer.
.
Lager ett:
Blanda ihop 4 msk grädde med 1 dl nutella. Spritsa ut i botten på dessertskålar.
.
Lager två:
Lägg ett gelatinblad i kallt vatten fem minuter. Koka upp 2 dl grädde och 0,5 vaniljstång. Ta av från plattan, fiska upp vaniljstång och rör ner 100 g hackad Daim mjölkchoklad.
Rör i det urkramade gelatinbladet. Fördela över nutella-lagret och ställ kallt. Låt stelna.
.
Lager tre:
Gör på samma sätt som i lager två. Blötlätt 1 gelatinglad, koka upp 1 dl grädde med 0, 25 dl socker och 0,5 vaniljstång.
Ta av och rör i 1 dl gräddfil och gelatin. Häll som ett tredje lager. Låt stelna.
.
Servera med pecannötter rostade i sirap och flingsalt och något hallon. Pudra över kakao.