3 på tema: Godsaker som trendar

Chips på bönor och linser, proteinpuddingarnas framfart i kyldisken och choklad som tar oss världen runt. Här är några godsaks-nyheter just nu.

Proteinpuddingarna. Något som tagit upp konkurrensen med kvarg och som fyller allt fler ställ i mataffären är proteinpuddingarna. Med vårkänslorna gör flera nya smaker i olika märken entré. Jordgubb kommer stort, liksom chokladapelsin-smak. En annan nyhet är proteinpuddingen med smak av vanilj med knaprig granola av äpple och kanel.

Proteinpuddingarna. Något som tagit upp konkurrensen med kvarg och som fyller allt fler ställ i mataffären är proteinpuddingarna. Med vårkänslorna gör flera nya smaker i olika märken entré. Jordgubb kommer stort, liksom chokladapelsin-smak. En annan nyhet är proteinpuddingen med smak av vanilj med knaprig granola av äpple och kanel.

Foto: Fotograf saknas!

Ätbart2017-02-18 06:00

Nyttiga(re) chips

Förutom rotfruktschipsen som hängt med ett tag gör en hel del olika chipsvarianter sitt intåg i butikerna. Linschips, cassavarots-chips, bönchips och quinoachips är några exempel. Quinoachipsen innehåller också kikärtor och linser och smakar till exempel sourcream, havssalt eller chili och lime.

.

Proteinpuddingarna

Något som tagit upp konkurrensen med kvarg och som fyller allt fler ställ i mataffären är proteinpuddingarna. Med vårkänslorna gör flera nya smaker i olika märken entré. Jordgubb kommer stort, liksom chokladapelsin-smak. En annan nyhet är proteinpuddingen med smak av vanilj med knaprig granola av äpple och kanel.

.

Chokladigt

Egentligen behövs ingen förklaring ­– choklad är alltid trendigt och nya smakvarianter kommer hela tiden. Vårens Polly har blivit kompis med lakritsvarianten Kick och finns även i mint- och limesmaker. Och Karl Fazers travelchoklad bär tolkningar av olika städer. Vad sägs om en bit London? Eller Rio de Janeiro?

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om