Tre butiker blir ny storbutik

Audio video har blivit Elon ljud och bild på ett hundratal platser i landet. I Arvidsjaur går man ett steg längre och slår ihop tre butiker.

Mathias Norberg, delägare av Elon Arvidsjaur.

Mathias Norberg, delägare av Elon Arvidsjaur.

Foto: Pressbild

Arvidsjaur2019-11-12 10:39

Audio video, Elon och EM home går samman och bildar en ny storbutik i Möbelmästarnas ombyggda lokaler i Arvidsjaur. Ett hundratal Audio video-butiker har under året skyltats om till Elon ljud och bild – men genom att kombinera vitvaror, hemelektronik och inredning i en och samma butik skapas nu ett unikt butikskoncept i Arvidsjaur.

– Elon består av lokala eldsjälar runt om i Sverige som alla är experter på den lokala ortens behov och därför är vi så enormt glada i Arvidsjaur att vi nu kan lansera den här unika lösningen tillsammans. Det har alltid handlat om vad som bäst möter det som kunden vill ha och om detta faller väl ut här i Arvidsjaur kanske vi få se fler spännande lösningar på andra orter, säger Mathias Norberg, delägare av Elon i Arvidsjaur.

Han äger butiken tillsammans med Emil Granberg, Linus Ek och Johan Lindgren.

Den nya butiken på 1300 kvadratmeter kommer att ha tre skyltar på sin fasad – Elon, Elon ljud och bild och EM home.

– De som följt Elons resa under det senaste året har sett hur vi introducerat nya partnerskap, utvecklat våra butiker och lanserat nya koncept. Sammanslagningen av butikerna i Arvidsjaur är ett fint bevis på hur vi vågar vara innovativa och lansera koncept som är unika på marknaden, säger Stefan Lebrot, vd på Elon. 

Både Audio video och EM home ägs av Electra Sweden AB som Elon tidigare i år inledde ett nära samarbete med.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!