Det handlar om en uppföljande kontroll på restaurangen som gjordes nyligen. Då konstaterades att en del var åtgärdat sedan förra inspektionen, men ändå noterades fortfarande stora brister då det gällde rengöringen samt temperaturer i kylar och frysar.
Exempelvis var det fortfarande smutsigt på golvet bakom en frysbox och under övrig inredning i grilldelen. Det låg gamla förpackningar, livsmedelsrester och smuts på golvet, något som på sikt kan leda till problem med skadedjur.
Kylskåpen med glasdörrar var också i behov av rengöring. Det gällde även dörrar, hyllor, väggar och lister.
För höga temperaturer
Även rengöringen av en degmaskin var bristfällig.
Frysvarorna i tre av företagets frysskåp samt i frysboxen i grilldelen höll också för höga temperaturer. Dörren till det ena frysskåpet hade även en glipa längst ned. Temperaturerna i frysarna varierade mellan -10 grader och -14 grader.
Om bristerna kvarstår efter den 27 juni 2015 kommer ett beslut om föreläggande eventuellt förenat med ett vitesbelopp att fattas.