Leif Lundberg, Arvidsjaur, somnade in på Piteå sjukhus den 13 januari 2018 efter en tids sjukdom. Den artonde oktober 1952 föddes Leif och hans tvillingbror Lennart. De första fem levnadsåren tillbringades i Moräng. Föräldrarna Ebba och Karl Lundberg flyttade 1957 med familjen till Akkavare.

Efter grundskolan i Arvidsjaur gick Leif maskin tekniskt gymnasium i Piteå. Därefter gjorde han militärtjänsgöring i Boden. Med Carina, föredetta Renberg, fick Leif två efterlängtade barn – Malin 1976 och Mikael 1982.

Leif var trogen LTI hela sitt verksamma yrkesliv. Han var respekterad och uppskattad av arbetskamrater och företagets ledning. Sommarstugan vid Arvidsjaursjön betydde oerhört mycket. Här fick han njuta av sommaren med fiske och båtliv och vintrarna med skoteråkning och pimpelfiske. Stugan var även en mötesplats för barn, barnbarn, släkt och vänner. Leifs fritidsintressen var av norrlänsk karaktär, jakt, fiske, djur och natur. Han deltog i Akkavare jaktlag och såg fram emot gemenskapen med de andra jaktkompisarna samt att komma ut i skog och mark.

Leif stöttade sina barn i deras intressen och la mycket tid och engagemang vid hockeyträningar, stallet och skidbacken. Han var en hjälpsam person med ett stort hjärta för familj och vänner.

En kärleksfull och omtänksam far, morfar och farfar samt en älskad bror har nu lämnat oss. Leif är saknad av många.

Himlen har fått en ängel.