Nära dig Infjärdens Pro-förening höll sitt vårmöte 10 maj i EFS-lokalen i Sjulnäs. Dagen till ära hade vi nog det vackraste vädret med solsken och inte regn eller snö.

Ett 85-tal medlemmar kom till dagens möte. Ordförande hälsade alla välkomna speciellt de nya medlemmar vi har fått och redogjorde därefter för dagens program.

Gruppen Karöschebandet spelade några låtar och sedan var det dags för dagens lunch.

Lunchen som dagens matgrupp hade komponerat bestod av köttfärslimpa med gräddsås, potatis, kokta grönsaker och gelé. Efteråt kaffe med en fantastisk god mazarinkaka. Maten blev mycket uppskattad av gästerna.

Margareta Holmkvist läste en dikt av Birger Eriksson skriven på pitemål angående tankar om vårens tid. Efter detta informerade ordförande om kommande resor, en endagsresa, tvådagarsresa med båt från Piteå ut i skärgården, resa till Riva del Sol, resa till Saltströmmen i oktober och till Budapest i september.

En dag för alla Pro-föreningar i Piteå angående en aktivitetsdag kommer att hållas 13 juli i Långträsk. Annons kommer i Piteå-Tidningen. En Seniordag kommer att hållas 15 maj i PiteEnergi Arena.

Efter informationen fortsätter vår orkester med sång, musik och roliga historier. Publiken fick även delta i allsång. Ordentliga applåder när musiken tystnade.

Efter detta obligatorisk lottdragning och ordförande avslutade mötet med att informera om att nästa möte blir16 augusti med surströmming och tackade alla för dagens deltagande.