Kundklubb Mera - Mervärden för våra prenumeranter

Kundklubb Mera ingår för dig som har en aktiv prenumeration hos oss (gäller ej företag) och ingår även för övriga familjemedlemmar (max fem) som bor i det prenumererande hushållet.

Kundklubb Mera hittar du på www.pt.se/mera eller under fliken Mera förmåner ovan på denna sidan.

ALLA FÖRMÅNER INGÅR

Mera erbjuder utvalda erbjudanden för dig som är prenumerant. Om du ofta tar del av erbjudanden är chanserna goda att du sparar in hela prenumerationsavgiften på ett år.

Som Premium prenumerant har du även tillgång till följande förmåner och tjänster, exempelvis 
- e-tidningen
- rabatter på Lokus köp- och sälj
- halva priset på familjeannonser
- alla våra digitala nyheter på sajten.

LOGGA IN
För att få mer info om och komma åt dina erbjudanden behöver du vara inloggad på ditt digitala användarkonto hos oss. Du loggar in med din mejladress/ditt mobilnummer som användarnamn och det personliga lösenord du valde när du skapade ditt konto.

Saknar du ett användarkonto? -skapa ett här.
Välj ”Jag är prenumerant” och följ anvisningarna.

Du hittar uppgifterna (prenumerationsnummer och engångslösenord) på din faktura. Du kan även klicka på knappen "saknar uppgifter" när du ombeds skriva in ditt prenumerationsnummer och engångslösenord.

Har du ett användarkonto och en prenumeration, men ändå inte kommer åt kundklubb Mera beror det ofta på att du inte har kopplat din prenumeration till ditt användarkonto. 
Det kan du göra här! 


LÅT HELA FAMILJEN TA DEL AV MERA
Mera, e-tidningen och övriga förmåner ingår för alla i det prenumererade hushållet. Du som har prenumerationen kopplad till ditt konto kan bjuda in upp till 5 familjemedlemmar, som bor på samma adress som du. Bjud in under ”Mina sidor”.