Matmagasin och bröllopsyra

Vackra blomman ranunkel i glada nyanser blev senare en tokrolig brudbukett.

Vackra blomman ranunkel i glada nyanser blev senare en tokrolig brudbukett.

Foto: Maria Johansson

Piteå2011-04-16 06:00
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Att bläddra i en välarbetad kokbok ger en helthetsupplevelse på ett sätt som en hemsida eller tidning aldrig kan. Jag har några klassiska favoriter hemma, som jag ständigt återkommer till och faktiskt upptäcker nya saker i.

På Tasteline, Recept.nu och diverse rawfood-sidor brukar jag hämta ny matinspiration. Däremot är jag sämre att köpa tidningar som handlar om mat. När jag hälsar på mamma och svärmor passar jag alltid på att bläddra i deras. På nästa uppslag finner du tips på matmagasin som gjort speciella påsknummer. Något att hämta idéer från inför kommande helg kanske. Förutom tidningarna hittar du också påsköl, servettvikning och Fairtrade-hönor.

En annan som inspirerar både i tv och bokform är Per Morberg. Nu har han släppt första numret av sitt magasin.

Värt att kolla in i tidningshyllan.

Men först börjar vi med bröllopsyra. Ta del av Jenny Bryggmans färgsprakande och ekologiska blomsterdekorationer!

Läs mer om