PITEÅ
Måndag: Pannbiff, brunsås, potatis/Vegetarisk moussaka. Tisdag: Korv Stroganoff, ris/Spicy Quorngryta, ris. Onsdag: Skärgårdstorsk, kall örtsås, potatis/Broccoli och potatisgratäng. Torsdag: Krämig kalkonsås med ost, pasta/Falafel, yoghurtsås med vitlök, bulgur. Fredag: Ugnspannkaka, sylt, leverpastej/Krämig rotsakswok.
ÄLVSBYN
Måndag: Köttbullar med sås och makaroner. Tisdag: Raggmunkar med sylt. Onsdag: Lax- och sej medaljonger med kall örtsås, kokt potatis. Torsdag: Kycklingsoppa med mjukt bröd och pålägg, frukt. Fredag: Viltskavsgryta med potatismos.
ARVIDSJAUR
Måndag: Köttfärssås med pasta. Tisdag: Potatisburgare med bacon. Onsdag: Fisksoppa. Torsdag: Kycklinggryta med ris. Fredag: Stekt korv med makaroner.
ARJEPLOG
Måndag: Köttbullar med sås, potatis lingonsylt. Tisdag: Fisk Benedictine med potatis. Onsdag: Nasi goreng med Kyckling. Torsdag: Palt. Fredag: Tacopytt med tzatziki.