José Mourinho har inget emot att vänta till nästa säsong på ett nytt jobb. Han snarare föredrar det, berättade han för medier vid ett besök i Singapore.

Det är bättre att hålla sig lugn och vänta på rätt ögonblick, ta det rätta steget. För mig är det troligen det bästa att inleda en ny säsong med en ny klubb.

Portugisen sparkades - för andra gången - av Chelsea i vintras och den senaste tiden har han flitigt nämnts som trolig efterträdare om Louis van Gaal får lämna Manchester United.

Jag läser så många olika saker, ena dagen är det si, andra så, ena dagen ska jag till Kina, den andra till Italien, till Milan, till Inter. Nu är jag här så de kommer att säga att jag troligen ska ta över Singapores landslag. I verkligheten är det så att jag inte har något jobb och det är helt okej att jag inte har det. Jag gillar fotboll och jag saknar fotbollen så när jag får chansen att komma tillbaka, kommer jag tillbaka. Det är lustigt att jag är regerande mästare i England men har inget jobb, men i sommar hoppas jag vara tillbaka, sade Mourinho.