2,30 bjuds på Luleå som åker ut med tre raka segrar i bagaget. Brynäs har piggnat till efter en tung start med sparkad tränare. 2,80 är oddset på Brynäs som möter tjeckiska Trinec i Europaspel tisdag kväll borta (2,12-2,70). Tufft att möta Luleå i Norrbotten under de premisserna.

I Tjeckien spelar även Hans Wallssons och Lasse Johanssons Zurich. Där ställs de mot den gamle backhjälten fån Skellefteås glansdagar, Martin Sevc. Liberece slog ut Frölunda och jag tror att de vinner hemma mot Zurich också (2,12-2,65). Zurich saknar halvdussinet spelare.

I Europa League möts även Bern och Växjö (2,37-2,37). Fördel tvåan där. Två dagar efter Bernmatchen möter Växjö Färjestad i en liten SHL-final. Växjö föll hemma och det blir tufft att vinna returen också med Schweizresa i benen. 2,28 på Färjestadsettan byggs in i veckotrippeln. Växjöseger i seriefinalen ger 2,55. Skellefteå ger låga 1,35 om de vinner mot Mora hemma igen. Senast dalmasarna var på besök slutade matchen 10-4. Hela 6,30 bjuds på Moratvåan.

Två lag som blandar och ger rätt friskt i SHL är Örebro och Malmö 2,41 -2,41. Lasse Bryggman fixade en 1+2-meny när Malmö vann mot Frölunda borta och skåningarna är nog ett bättre lag än Örebro även om man är skadedrabbat. Bättre än tabellen visar är också jumbon Rögle för dagen. Seger mot Frölunda hemma och bara uddamålsförlust mot Skellefteå senast. 3,00 mot HV 71 (1,90) är spelbart!

Apropå hockeyklassiker. Den som hamnat rätt på Björklöven räcker upp handen. Senaste veckans resultat för Löven som ibland fladdrar iväg med vinden är följande. Tingsryd (b) 1-6, AIK (h) 4-1 och Västervik (h) 0-6. Löven har vunnit mot allt och förlorat mot allt i allsvenskan känns det som. Med Västerviksmatchen i färskt minne står Löven i 1,88 mot Almtuna hemma. 2,97 bjuds på Almtunatvåan.

Den här omgången skiljs agnarna från vetet i Champions League-fotbollen. Största skrällen är nog att Atletico Madrid troligen kapas och hamnar i Europa League. Atletico möter Chelsea borta. De senaste säsongernas buckelaspiranter i CL måste vinna i London samtidigt som Karabach från Azerbadjan måste ta poäng mot Roma borta. Jag tror att Atletico känner att det är kört. 1,98 på Chelsea och 3,60 på Atleticotvåan gör att Stamford Bridge-ettan lockar.

Bayern Munchen åkte på en rejäl kölhalning mot PSG när lagen möttes i Paris. Stolta Bayern vill nog räta upp kragen i returen hemma (2,39-2,57). Detta samtidigt som PSG lika troligt vill sätta sig i respekt än en gång och som det såg ut när lagen möttes i Paris vinner PSG det här.

Manchester United ger låga 1,35 mot CSKA Moskva (8,00) hemma. Rykten kring Zlatan Ibrahimovic är redan i svaj, men med tanke på tombolasegern mot Arsenal i lördags verkar det inte påverka Man United.

Min veckotrippel blir Liberece, Färjestad och Chelsea. Hela 9,57 om den trippeln sitter.