Anton Rosengren har tillhört PIF i flera säsongen, men det var först ifjol som han tog en helt ordinarie tröja i startelvan.

Nu får han ett nytt kontrakt med klubben.

– Anton var en av många som fort acklimatiserade sig fort till division 2 och med sin fina säsong hjälpte han oss till en topplacering, säger Hedström.

PIF satsar på kontinuitet efter den stora spelaromsättningen ifjol.

Dessutom har laget en tydlig profil där lokala spelare ska ges möjlighet att växa genom ansvar.

Bland backarna är det i stort sett fullt.

– Vi känner oss nöjda, även om det inte är helt stängt.

Följande är klara: Anton Rosengren, Pontus Sundqvist, Joachim Olofsson, Simon Jamehdar, Andreas Grimstad, Petter Westerlund, Anton Lundmark, James Burgin. Den sistnämnda är mycket rutinerad, annars har ingen mer än en division 2-säsong som ordinarie med sig.

– Anton, Pontus och Jocke som spelade ifjol har utvecklats och det är viktigt att vi ger våra lokala spelare chansen och större roller, säger Hedström.

Truppen i övrigt: Målvakter Richard Nordlund, Anton Norén. Mittfältare: Johan Hedström, Victor Wiklund, Johannes Lidström, Alex Naylor, Elvis Mani, Marcus Fahlgren Hällström, Joel Edström.

Tre-fyra namn till ska in i truppen.

– Vi ska sitta med Gustav Nordh och hoppas att det ska bli klart. Robert Hammarstedt pratar vi också med och får se vad som händer.

Toppspelaren Samuel Naiwo är fortfarande aktuell.

– Vi ska ta upp dialogen med honom och se läget.

Även anfallaren Moses Duckrell kan bli aktuell. Han gjorde tio mål senaste säsongen.