In memoriam Sune Westerberg, Sjulnäs, har avlidit efter en tids sjukdom.

Han var född 1947-08-17 i Sjulnäs och avled 2017-12-02 på lördagmorgon på Piteå lasarett där han vårdats en tid för en svår sjukdom. Han blev 70 år.

Den bortgångne sörjes närmast av makan Ingegerd född Wallon, Jävre, sönerna Anders, Per och dottern Anna med respektive samt sex barnbarn.

Sune var född i Sjulnäs som nummer tre i en syskonskara av fem. Barn till Ingrid och Folke Westerberg.

Sune kom in i familjeföretaget IVAB i tidig ålder, man kan säga från barnsben. Han förblev IVAB-anställd hela livet. Han var delägare i bolaget.

Vd på IVAB mellan åren 2012-2017 samt dotterbolagen NIAB, Nordtool ab och Rörkrökarn i Hallsberg AB. Han slutade som vd på grund av sjukdom men jobbade kvar inom IVAB till slutet. Han tog Mästarbrev inom rörbranschen.

Sune var mycket omtyckt som person och hade hög social kompetens. Stämningen var alltid god i Sunes sällskap. Han kunde diskutera om allt med alla.

Det centrala för Sune var familjen, barnbarnen, IVAB och EFS i Sjulnäs.

Sedan ungdomsåren hade han sitt hjärta och engagemang i EfS verksamhet. Med början på söndagsskolan, Pojkgruppen (PG) senare De ungas förbund (DUF) och slutligen medlem i den stora föreningen.

Sune bodde i början av 70-talet i Hortlax men i mitten av 80-talet köpte han hemgården i Sjulnäs. Han utökade med en liten såg med snickerier i liten skala på gården. Han blev bygden trogen hela livet.

Den lilla fritid han hade över, vistades han i sommarstugan i Näsudden, Långnäs.

Vi vill tacka för tiden vi fick med Sune.

Vi syskon saknar honom.

Vila i Frid