Piteå

Måndag: Skärgårdstorsk, remouladsås, potatis/Rotfruktsplättar. Tisdag: Ugnsstekt korv, potatis/Bruna bönor/Spicy Quorngryta, ris. Onsdag: Pastasås med kalkon, penne/Kikärtsgryta, potatis. Torsdag: Ugnspannkaka, pannkakssylt, leverpastej, tartex/Pannkaka/Krämig rotsakswok. Fredag: Viltskavsgryta, potatismos/Sojafärssoppa med Tex Mex, creme fraiche.

Älvsbyn

Måndag: Kycklinggryta med aivar relish samt bulgur. Tisdag/Fettisdag: Bruna bönor/potatis, fläsk och korv. Onsdag: Pastagratäng med lax. Torsdag: Leverbiff med sås, varma grönsaker och potatis. Fredag: Biff Stroganoff och ris.

Arjeplog

Måndag: Köttbullar med sås och potatismos. Tisdag: Fisk Bordelaise med potatis och grönsaker. Onsdag: Tika marsala gryta med basmati ris. Torsdag: Pasta med kyckling sås. Fredag: Buffet till barn/Pölsa.

Arvidsjaur

Måndag: Köttfärssås och spagetti/Rostad grönsakssås. Tisdag: Ugnsstekt falukorv med potatismos/Vegetarisk halloumi hotpotgryta. Onsdag: Kokt fisk, potatis och dillsås/Tortellinigratäng. Torsdag: Kebab, ris, sötsur sås/Farofa på couscous med stekt banan och vårlök. Fredag: Kyckling- och grönsakspanna med rostad potatis och citronyoghurt/Matkornsrisotto med rostade rotfrukter och bönsallad.