PRO Norrfjärden inbjöd till Nostalgisk kväll med show och dans i Folkets hus ”Royal” i Rosvik. Nittio PRO:are kom till denna föreställning för att ta del av 60- och 70-talets svensktoppskung Carl Erik Thörn med sin fru Adorena Thörn, samt Sveriges dragspelsmästare Per-Åke Romin och Leif Karlborg på saxofon.

Repertoaren var en blandning av Carl Eriks 15 klassiska svensktoppshits, en hyllning till Frank Sinatras låtar och Barbara Streisand som sjöngs av den välsjungande Andorena Thörn. En underhållning som fick stående ovationer från en engagerad publik.

I entrépriset ingick en varm smörgås med dryck som ett gäng herrar från matkursen ordnat, otroligt bra gjort att på kort tid hinna grilla och servera 90 smörgåsar. Öl och vin gick att köpa i baren med eller utan alkohol. Genom ett gott samarbete löpte arrangemanget genom hela kvällen till Allas belåtenhet. Roligt var att många från närliggande PRO föreningar också kom. Kvällen avslutades med dans och Alla bjöds på varm korv med bröd.Nöjd besökare