.

Kristof Remes, driver blomaffär:

Artikelbild

| Johan Eriksson, driver restaurang: Jag firar alla hjärtans dag vid tillfälle. Ibland får jag något, ibland ger jag något och ibland så skyndar dagen glömskt förbi. Det är ju alltid trevligt att fira något, så varför inte kärleken!

– Jag brukar inte uppmärksamma dagen själv, men ska jag ge något väljer jag något personligt snarare än traditionellt. När det gäller blommor skulle jag undvika röda rosor, vid Alla hjärtans dag är efterfrågan så stor att kvaliteten går ner. Jag skulle hellre plocka ihop en bukett med ranunkel, anemoner och blåbärsris i glada vårfärger. Kanske behövs det en dag för att komma ihåg att visa uppskattning, det är lätt att glömma annars.

.

Johan Eriksson, driver restaurang:

Artikelbild

| Linnea Henriksson, driver chokladföretag: Om än kärlek alltid är värt att uppmärksamma, så är denna dag en påminnelse att se varandra lite extra. En av mina stora förälskelser i livet handlar om choklad, så jag kommer att äta lite extra – och sprida denna passionshöjande godsak till andra.

– Jag firar Alla hjärtans dag vid tillfälle. Ibland får jag något, ibland ger jag något och ibland så skyndar dagen glömskt förbi. Det är ju alltid trevligt att fira något, så varför inte kärleken!

.

Artikelbild

| Carina Selberg, jobbar i smyckesbutik: Om jag får drömma fritt önskar jag mig en snygg och dyr guldring. Skämt och sido, alla hjärtans dag är kul. Vi behöver glädjeämnen och man behöver inte ge något stort. Själv har jag fått någon hjärtformad chokladask.

Linnea Henriksson, driver chokladföretag:

– Om än kärlek alltid är värt att uppmärksamma, så är denna dag en påminnelse att se varandra lite extra. En av mina stora förälskelser i livet handlar om choklad, så jag kommer att äta lite extra – och sprida denna passionshöjande godsak till andra.

.

Carina Selberg, jobbar i smyckesbutik:

– Om jag får drömma fritt önskar jag mig en snygg och dyr guldring. Skämt och sido, Alla hjärtans dag är kul. Vi behöver glädjeämnen och man behöver inte ge något stort. Själv har jag fått någon hjärtformad chokladask.